Meest Inspirerende Student van Nijmegen 2017

Wie is volgens jou de Meest Inspirerende Student van Nijmegen?

Ieder jaar benoemt Nultweevier.nl na de jaarwisseling een student van de Radboud Universiteit of de Hogeschool van  Arnhem en Nijmegen tot de ‘Meest Inspirerende Student van Nijmegen’. Met de lijst van meest inspirerende Nijmeegse studenten wil Nultweevier.nl haar waardering uitspreken over studenten die naast hun studie op een positieve manier een bijzondere prestatie leveren en daarmee een voorbeeldfunctie dragen. Juist in een tijd waarin het studentenleven door verschillende overheidsmaatregelen steeds meer wordt ingeperkt wil Nultweevier.nl wijzen op het belang van die activiteiten.

Een inspirerende student is iemand die zich naast zijn of haar studie ook nog actief inzet voor de studentengemeenschap, een bijzondere prestatie weet te leveren, of op een buitengewone manier deelneemt aan het studentenleven en alles wat daarbij hoort. Doordat deze student zijn studie uitstekend weet te combineren met andere activiteiten of prestaties, vormt hij of zij een bron van inspiratie voor medestudenten!

Een inspirerende student…

  • Studeert aan de RU of HAN in Nijmegen
  • Zet zich naast zijn of haar studie ook actief in voor de studentengemeenschap, weet een bijzondere prestatie te leveren, of neemt op een buitengewone manier deel aan het studentenleven
  • Inspireert medestudenten met zijn of haar enthousiasme, activiteiten of prestaties
  • Weet naast deze activiteiten, prestaties of bijzondere eigenschappen zijn of haar studieresultaten op peil te houden
  • Inspireerde in ieder geval in het kalenderjaar 2017

Ken jij zo’n inspirerende medestudent? Nomineer deze dan nu!

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Naam genomineerde (verplicht)

Motivatie (verplicht)

Upload hier eventueel een foto van de gelukkige (4MB max.)