Mentorenverkiezing

 

Heb jij de tofste, beste, liefste, coolste mentoren van Nijmegen? Nomineer ze dan als Leukste Mentoren van 2015!

Loop jij dit jaar de introductie van de Radboud Universiteit of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen? En vind je dat je mentoren wel een toffe prijs verdienen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet worden jouw mentoren verkozen tot Leukste Mentoren van de #RUIntro15! De winnende mentoren krijgen samen met al kun kinderen een avondje uit bij De Kaaij, compleet met diner en gratis drank!

Vergeet niet in te vullen waarom juist jouw mentoren moeten winnen. En als je écht duidelijk wilt maken hoe cool ze zijn, voeg  je ook nog even een foto toe.

Moge de beste mentorouders winnen!

Spelregels  |  Insturen

  1. De inzending moet uiterlijk op 31 augustus 2015 om 24.00 uur binnen zijn.
  2. De crew van Nultweevier.nl bepaalt welke mentoren de verkiezing winnen op basis van de inzendingen via www.nultweevier.nl/mentorenverkiezing. Over de uitslag van de verkiezing kan niet worden gecorrespondeerd.
  3. De inzender geeft bij de inzending een werkend e-mailadres op, zodat Nultweevier.nl contact op kan nemen bij eventuele winst.
  4. Alleen de winnende inzending krijgt bericht.

Spelregels  |  Voorwaarden

  1. De genomineerde mentoren waren actief als mentor tijdens de Introductie 2015.
  2. De genomineerde mentoren begeleidden een mentorgroep van de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem of Nijmegen.

DISCLAIMER – VRIJWARING

Nultweevier.nl (onderdeel van Stichting Nultweevier.nl) verzamelt met de Nultweevier.nl Mentorenverkiezing enkel informatie op basis van inzendingen van individuele studenten en studentenorganisaties uit Nijmegen en zal deze gegevens voor geen enkele andere doeleinden gebruiken. Nultweevier.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de Nultweevier.nl Mentorenverkiezing.

Nultweevier.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk te houden voor uitingen van derden die in het kader van de Nultweevier.nl Mentorenverkiezing worden gedaan.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Studie (verplicht)

Mentorgroep (verplicht)

Waarom moeten jouw mentorouders winnen?

Upload hier een foto van jouw mentorouders: