‘Braadt es nicht dan schaadt es nicht’ beste introductieweekend

‘Braadt es nicht dan schaadt es nicht’ van een Geneeskunde-vriendengroep is door introductielopers beoordeeld als het beste introductieweekend van de #RUIntro14.

Het weekend stoot met een gemiddelde beoordeling van een 8,8 titelverdediger ‘De Derde Helft’ (8,49) van de troon. Het weekend van N.S.V. Ovum Novum werd twee jaar op rij beoordeeld als Beste Weekend, maar moet nu genoegen nemen met een derde plaats. ‘Achterklap is ook een wetenschap’ van studentenvakbond AKKU staat met een 8,78 op plaats twee.

Niet alleen deze introductieweekenden hebben goed gescoord. Hoewel er vorig jaar nog een aantal weekenden met een studententien zesje werd beoordeeld, scoorde dit jaar geen enkel weekend onder een 7,2.

De cijfers zijn afkomstig uit de introductie-enquête. De organisaties van de introductieweekenden hebben echter geen invloed op de locatie en de maaltijden.

Maaltijd

Dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, werd tijdens de zaterdagmaaltijd van het introductieweekend nog maar eens bevestigd. De kip-kerrie met rijst werd namelijk veel beter beoordeeld dan de macaroni van vorig jaar. Ook scoren de accommodaties beter dan in voorgaande jaren. Daar is dan ook bewust in geïnvesteerd.

In het algemeen werden de introductieweekenden met een 7,9 beoordeeld door de eerstejaars. Mentoren hadden het nog meer naar hun zin en gaven de introductieweekenden gemiddeld een 8,1. Verder bleek dat de #RUIntro14 net zo leuk was als de #RUIntro13. De gehele introductieweek werd namelijk beoordeeld met een 8,1, net als vorig jaar.

Ging jij ook mee op weekend?


Over Simone Neeling

toon alle berichten

Schreef haar eerste artikel over computers, maar heeft daar eigenlijk bar weinig verstand van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*