McDonald’s gaat aan huis bezorgen

McDonald’s zal deze zomer starten met het thuisbezorgen van Fastfood.

De 21ste eeuw is er op gebied van eten eentje van de ‘food delivery.’ Steeds meer Fastfoodketens sluiten zich aan bij deze trend en vanaf deze zomer zal ook McDonald’s beginnen met een thuisbezorgdienst. Deze zal allereerst in Amsterdam van start gaan, maar de bedoeling is dat meer steden volgen.

Volgens bronnen van het AD zullen de eerste Bigmacs, Chili Chickens en andere burgers ergens in Juni aan huis bezorgd kunnen worden. ,,Thuisbezorgen is al beschikbaar in vele landen waar wij gevestigd zijn. We kijken er naar uit onze gasten dit gemak en deze extra beleving te bieden”, laat een woordvoerster weten. ,,Zodra we hier in Nederland meer over kunnen vertellen, zullen we dat delen.”

Aan populariteit van het voedsel geen gebrek bij McDonald’s, maar het is volgens foodwatcher Marjan Ippel nog maar de vraag of de bezorgdienst niet ten koste van de kwaliteit van het voedsel gaat: ,,Met name de Franse frietjes worden snel lauw en slap. De consument zal het niet accepteren als die niet loeiheet en knapperig arriveren.”

Eind vorig jaar kondigde McDonald’s al aan in de VS te starten met bezorgen en komende maand komen Groot-brittannië en dus ook Nederland daarbij. Hoeveel extra het bezorgen moet gaan kosten, is nog onduidelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*