[Update] Ragweek haalt twintigduizend euro op voor goede doel

De activiteiten van de Ragweek, de goede doelenweek van de Nijmeegse campus, waren dit jaar goed voor €19.601,87 €20.397,39.

De opbrengst werd maandagavond bekendgemaakt tijdens de opbrengstenborrel bij Café We Gaan Beginnen. “We zijn super trots op het bedrag dat we samen met alle Nijmeegse studenten hebben opgehaald en we hopen dat onze goede doelen er net zo blij mee zijn als wij”, aldus voorzitter Fleur Verdenius.

De Ragweek vond dit jaar plaats van 9 tot en met 16 april. Tijdens deze week werd er geld ingezameld tijdens allerlei activiteiten en ook de ‘Sexy met Stijl’-bestuurskalender hangt weer boven het bed van menig student. De Eardrop Stichting en Stichting Kinderen van de Voedselbank mogen de opbrengst dit jaar eerlijk verdelen.

De Koepel der Christelijke Studentenverenigingen Nijmegen (CSN) zamelde meer dan €1.000,- in. Studievereniging Mycelium en korfbalvereniging Skunk waren allebei goed voor ongeveer €500,-. Vorig jaar haalde de Ragweek ruim twintigduizend euro op. “Het is jammer dat we dat niet hebben gehaald, maar we hebben ons uiterste best gedaan”, aldus Verdenius. Het bestuur is dan ook heel tevreden met de opbrengst. “Het is alsnog heel veel geld!” /NR

[Update, 08-07-2014]
Nu ook het geld van de opbrengstenborrel geteld is, maakt het bestuur vandaag bekend dat het definitieve eindbedrag is opgelopen tot €20.397,39. De biertjes, wijntjes en bedragen die nog ontvangen moesten worden, waren dus goed voor nog zo’n achthonderd euro!


Over Nultweevier.nl Redactie

toon alle berichten

Dit is het account van de redactie van Nultweevier.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*