Nultweevier.nl zoekt nieuwe hoofdredacteur

Een unieke kans: word jij in het collegejaar 2017/2018 de nieuwe hoofdredacteur van Nultweevier.nl?

Nultweevier.nl op zoek naar een enthousiaste RU- of HAN-student die in het collegejaar 2017/2018 de functie van hoofdredacteur wil bekleden!

Als hoofdredacteur ben je eindverantwoordelijk voor de inhoud op de website en heb je de leiding over de (nieuws)redactie. Verder onderhoud je contacten, leid je vergaderingen en wek je nieuwe ideeën tot leven. Daarnaast schrijf je zelf artikelen en redigeer je de artikelen van andere redactieleden.  

Als hoofdredacteur van Nultweevier.nl sta je (net als de website) midden in het studentenleven van Nijmegen, zowel op de campus als in de stad, waardoor je weet wat de Nijmeegse student interesseert. Ook heb je een passie voor schrijven en beschik je over leidinggevende kwaliteiten.

Een jaar lang hoofdredacteur van het grootste Nijmeegse online studentenplatform voor en door studenten: dat is niet alleen een klapper op je cv, maar het is ook een hele leerzame ervaring waarbij je veel nieuwe vaardigheden en contacten opdoet!

Twijfel niet en grijp deze unieke kans: stuur een mailtje met je motivatie en cv naar hoofdredactie@nultweevier.nl!

Ben je geïnteresseerd in een andere functie bij Nultweevier.nl, of ken je een medestudent die houdt van schrijven, fotograferen, marketing, of ICT? Bekijk onze andere openstaande vacatures hier.


Over Nultweevier.nl Redactie

toon alle berichten

Dit is het account van de redactie van Nultweevier.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*