Nultweevier.nl stopt

Na zeven jaar en een beetje is het helaas tijd voor Nultweevier.nl om afscheid te nemen van het Nijmeegse studentenleven.

Het bestuur van Stichting Nultweevier.nl nam dit besluit eerder deze maand. Onze trouwe lezers hebben waarschijnlijk gemerkt dat het aantal berichten de afgelopen jaren steeds verder afnam. Hierdoor werd het voortbestaan van de website onhoudbaar en nemen we dus met pijn in ons hart afscheid van het online studentenleven.

Sinds de oprichting van Nultweevier.nl in 2010 zijn we uitgegroeid tot een succesvol online platform voor studerend Nijmegen. Dit had niet gekund zonder de inzet van al onze hoofdredacteuren, eindredacteuren, redacteuren, columnisten, fotografen, agendabeheerders, marketing & sales crewleden en webbeheerders. Daarvoor willen we hen en alle anderen die zich voor ons hebben ingezet nog een keer ontzettend bedanken.

We willen Nijmegen bedanken, voor alles wat er te beleven was en alles waar over te schrijven viel. Radboud Universiteit en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, bedankt voor de introducties, (geflopte) naamsverkiezingen, overstromingen en andere nieuwtjes waar we over hebben kunnen schrijven. Universitair Radboud Sportcentrum, bedankt voor de ticketuur avonturen. Leukste barmannen, bedankt voor jullie perfect getapte biertjes. Inspirerende studenten, bedankt voor jullie inspiratie. VOX, bedankt voor jullie snelheid en de race die we daarin met jullie aan konden gaan. ANS, bedankt voor jullie zure reacties en de concurrentiestrijd die we samen konden voeren. Verenigingen, bedankt voor jullie gekke fratsen en mooie feestjes die we op de foto mochten zetten.

Nijmegen, bedankt!

De website zal in ieder geval dit collegejaar nog online blijven in de vorm van een archief.

 


Over Nultweevier.nl Redactie

toon alle berichten

Dit is het account van de redactie van Nultweevier.nl

1 Reacties op dit bericht

  1. Nooooo, dit is zo droevig. End of an era. Nultweevier was mijn primaire bron voor al het studentennieuws van Nijmegen. Voor mij geen zure ANS-sensatiezucht of CvB-minnende Vox. Nee, nultweevier was dé shit. Op het scherpst van de sneede, altijd relevant en op de hoogte en vaak met een goede dosis humor. Ik ga het missen. Het is alsof het universum iets probeert te zeggen. Want als je in je studententijd een studentennieuwssite ziet komen én gaan, dan is het misschien tijd om af te studeren. Zonder nultweevier is studeren toch niet meer hetzelfde, dus kan ik net zo goed het burgerbestaan in. Vaarwel :_(

    Mitchell / Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*