Planet Rose en Subcultuur komen met nieuw festival

Planet Rose en Subcultuur hebben de handen ineen geslagen om een festival te organiseren voor liefhebbers van house en techno.

De meeste mensen kennen Planet Rose en Subcultuur vanwege hun rijke geschiedenis in het organiseren van nachtelijke house en-technofeesten. Van een gezamenlijk Nijmeegs festival kwam het vooralsnog nog niet, maar daar komt binnenkort verandering in. Via een aankondiging op Facebook kondigden de twee vandaag aan dat zij de handen ineen geslagen hebben om aankomende september ‘Het Nest’ te organiseren: een nazomer-festival voor liefhebbers van house en techno. De eerste editie zal op 2 september plaatsvinden in openluchttheater het Goffertpark.

Op het terrein zullen vier stages te vinden zijn die volgens de organisatoren muzikaal vertegenwoordigd zullen worden door dj’s met een bewezen staat van dienst, verleidelijk nieuwe (live) acts en lokaal talent. De precieze invulling daarvan is nog niet bekend, maar er wordt beloofd dat de line-up volgende week bekend wordt gemaakt. De eerste early birds (25 euro) zullen woensdag om 12 uur in de middag te koop zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*