Nijmeegse student raakt scriptie van vriendin kwijt

De Nijmeegse student Sebastian verloor zijn USB-stick in de Universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit. Het ergste? De scriptie van zijn vriendin stond erop.

Het is de grootste nachtmerrie van elke student: je scriptie kwijtraken net voor de deadline. Het overkwam de Nijmeegse student Sebastian. Het ergste? Het was niet zijn eigen scriptie, maar die van zijn vriendin.

Anderhalve week geleden vroeg zijn vriendin – die in Amsterdam studeert – of Sebastian een kopie kon maken van haar scriptie. Terwijl hij hiermee bezig was in de UB van de RU, zag hij dat hij al bijna te laat was voor zijn college. In alle haast is hij vertrokken, zonder zijn USB-stick met de scriptie van zijn vriendin erop. Toen hij zich veel later realiseerde dat hij de USB-stick niet meer bij zich had, was hij al te laat: het stickje was inmiddels verdwenen.

En dat zorgt voor een hoop stress: de scriptie moet immers aanstaande vrijdag al ingeleverd worden. De vriendin in kwestie had daarnaast maar één kopie van de thesis. Sebastian weet zelf ook niet waarom. “Dat is inderdaad niet zo slim,” zei hij tegen Vox.

Beloning

Om onverhoopt de USB-stick nog op tijd terug te krijgen, heeft de Nijmeegse student er een beloning van 20 euro aan gehangen. “Voor dit geld kun je twee USB-sticks kopen, dus waarom zou de vinder mijn USB-stick zelf houden?” Met posters probeert Sebastian daarom in contact te komen met de vinder.

 


Over Nikki Mennen

toon alle berichten

Is voor een student Communicatiewetenschap verrassend slecht in communiceren.. En wetenschap.

1 Reacties op dit bericht

  1. Dus er was een orgineel.
    Sebastiaan was bezig met het maken van een backup.
    En de vriendin had daarnaast maar een kopie .

    En alle drie zijn tegelijk verdwenen. Je zou bijna gaan denken dat het om een complot gaat.

    Sjaak / Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*