Adverteren op Nultweevier.nl

Studentenplatform Nultweevier.nl biedt een ideaal platform om producten, diensten of evenementen onder de aandacht te brengen van een breed, studerend publiek. Door te adverteren op Nultweevier.nl bereikt u namelijk de studenten in Nijmegen. De website bestaat sinds 6 oktober 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een erkend campusmedium onder studerend Nijmegen in de leeftijd van 17 t/m 27 jaar.

Prijsindicatie

Onze adverteertarieven zijn niet commercieel, omdat Nultweevier.nl volledig draait op de inspanningen van (studerende) vrijwilligers en geen winstoogmerk heeft. De tarieven zijn gebaseerd op het ‘pay-per-view’-principe, waarbij u op maandbasis een vastgesteld aantal euro’s betaalt per 1.000 pageviews. Adverteren op Nultweevier.nl is dus helemaal niet zo prijzig als u misschien denkt.

Studentenorganisaties en Non-profit

Niet-commerciële studentenorganisaties en non-profit organisaties kunnen, met uitzondering van de maand augustus (introductieperiode), rekenen op een fikse korting op de adverteertarieven.

Nieuwsgierig?

Bent u inmiddels nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te adverteren op Nultweevier.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Vervolgens zal een afspraak met u worden gemaakt, waarbij we de wensen van uw organisatie zo duidelijk mogelijk in kaart proberen te brengen. Enkele dagen later ontvangt u één of meerdere voorstellen, die op maat voor uw organisatie worden geschreven.

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je organisatie (verplicht)

Type organisatie (verplicht)

Je bericht

Op alle met Stichting Nultweevier.nl gesloten advertentieovereenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden Advertenties op Nultweevier.nl (.pdf) van toepassing. Door akkoord te gaan met een advertentieovereenkomst of offerte, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.