Donatello’s

Vele restaurantjes en eetcafés bieden een goedkoop studentenmenu in Nijmegen aan. In hartje centrum vind je Italiaans restaurant Donatello’s, waar op maandag tot en met woensdag een scherp geprijsd menu gehanteerd wordt. Met dit ‘studentenmenu’ eet je je buikje rond voor slechts €11,95.

Aanbieding:

3 Gangen Pizza / Pasta keuzemenu voor € 11,95
Wist u al dat wij iedere maandag, dinsdag en woensdag een 3 gangen pizza/pasta keuzemenu voor slechts €11,95 aanbieden? U heeft de keuze uit 2  wekelijks wisselende voorgerechten, keuze uit alle pizza’s en pastagerechten uit onze menukaart, en vervolgens ter afsluiting een keuze uit een dessert of koffie/thee naar keuze.

Voordeelpas actie
– Vlees en vis actie! Maandag, dinsdag en woensdag 10% korting op alle vlees- en visgerechten (met uitzondering van aanbiedingen op de krijtborden of spiegels).
– Voor de wijnliefhebber! 10% korting op alle flessen wijn van de wijnkaart (met uitzondering van huiswijn en lambrusco).
– Meeneem actie! 7 dagen per week 10% korting op alle meeneem pizza’s en pasta’s.
– Likeurtje bij de koffie? Speciaal voor voordeelpas houders schenken wij naar wens een glas Amaretto, Sambucca, Grappa, Tia Maria of Baileys bij de koffie of thee. Voor maar € 1,75 per glas (normale prijs €3,50).
– Zondag pizza-pasta dag! 10% korting op alle pizza- en pastagerechten.

Jarig 
U bent jarig en viert uw verjaardag met minimaal 3 anderen met een etentje bij Donatello’s, dan is het hoofdgerecht naar keuze van de jarige ons cadeau (maximaal een jarige per 4 personen).  U hoeft niet precies op uw verjaardag bij ons te komen eten, maar het zal wel in dezelfde week moeten zijn wanneer u jarig bent. Vergeet niet legitimatie mee te nemen.

Donatello’s
Eerste Walstraat 18
6511 GG Nijmegen
T 024-3601181
W www.donatello.nl

Ga terug naar het overzicht.